Videogames.fi:Vastuuvapaus

Videogames.fi
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Videogames.fi on vapaasti muokattavissa oleva wikisivusto. Kuka tahansa voi muokata sen artikkeleita.
Videogames.fi:stä löytyy paljon arvokasta ja totuudenmukaista tietoa, mutta ylläpitäjät eivät kuitenkaan voi taata tiedon oikeellisuutta. Vaikka virheellisiä tietoja pyritään korjaamaan, kenelläkään ei ole velvollisuutta korjata niitä, ja tästä syystä kaikki löytyvä tieto toimitetaan ilman takuuta oikeellisuudesta tai sopivuudesta mihinkään käyttötarkoitukseen. Kukaan ylläpidosta (Pelikonepeijoonit ja V2.fi:n toimitus) ei ole millään tavalla vastuussa virheellisten tai loukkaavien tietojen olemassaolosta tai niiden käytöstä.
Videogames.fi:ssä oleva tieto tarjotaan käyttäjille ilmaiseksi ja ilman velvoitetta; tämän sivuston käyttö ei luo käyttäjän, Videogames.fi:n tai kenenkään Videogames.fi:hin liittyvän henkilön välille sopimus- tai vastuusuhdetta.
Videogames.fi saattaa sisältää muiden osapuolien tavaramerkkejä tai muita lailla suojattuja immateriaalisia hyödykkeitä. Ne kuuluvat omistajilleen eikä niiden käyttö anna kenellekään oikeutta käyttää niitä muussa yhteydessä.

Ja muistakaahan, että pelien tekijänoikeudet kuuluvat niiden oikeuksien omistajille, elleivät he ole pelejään vapaaseen jakeluun julkaisseet.